top of page
Iznajmljivanje napuhanaca Zagreb Zagorje Hvar

DVORCI NA NAPUHAVANJE NAJAM
ZAGREB - ZAGORJE - HVAR

Zabava u vašem dvorištu

Iznajmljivanje napuhanaca  i igara za dječje rođendane, poslovna događanja i ostalih događanja gdje trebate sigurnu zabavu za veći broj djece ! Tematski napuhanci za dječake i djevojčice prema popularnim crtanim filmovima za djecu. Od napuhanaca nudimo Dvorac na napuhavanje, tobogan na napuhavanje te naravno Combo dvorce . Napuhanci raznih dimenzija od malih do velikih event napuhanaca. Osim napuhanaca možete iznajmiti i neke igre za djecu i odrasle .

Nudimo opcije samopreuzimanja i dostave na području Zagreba i okolice, Zagorja, te otoka Hvara. Najbolja zabava za sve dječje rođendane

Dvorci na napuhavanje najam Zagreb Zagorje Hvar !

Iznajmljivanje napuhanaca Hvar Dalamacija Rent a fun

RENT-A- FUN
HVAR

Rent a zabavne igre Hvar

Rent a- fun Hvar je novi koncept koji osim najma napuhanaca za dječje rođendane nudi i razne igre  koje turisti mog iznajmiti za vilu, kuču ili apartman kao dodatnu zabavu tijekm godišnjeg odbora. Osim dvoraca  i tobogana na napuhavanje  nudimo i razne druge igre poput footpoola, te sve druge potrebne stvari  ukoliko napuhanac želite postaviti na nekoj lokaciji bez struje . Agregati , kabeli, cerade i sl. Izaberite svoju zabavu !

bottom of page