top of page
Footpool - biljar nogomet Hrvatska Zagreb najam i prodaja

FOOTPOOL CROATIA

NAJAM
EVENTI
PRODAJA

Biljar nogomet lokacija Footpool Croatia

Što je Footpool ?

Fuzija Biljara i Nogometa !

Footpool - ogromni biljar koji se igra nogama prema svim pravilima biljara !

Stol može biti različitih veličina od 6x3 metra do 10x5 metara, a nogometne služe kao kugle u biljaru ! Zabavno i za nogometaše i igrače biljara a pogotovo za one željne neviđenih zabavnih aktivnosti bez puno trčanja i učenja poput kuglanja  i sličnih aktivnosti.Sport/ igra koja se tek razvija u svijetu i nalazi se u sve više zabavnih centara i barova u UK i USA. Savršena igra za lagano opuštanje u prijateljskom ozračju !

Stol za biljar nogomet - iznajmljivanje
Footpool Hrvatska

IZNAJMLJIVANJE FOOTPOOLA

Najam footpoola u Zagrebu i okolici te na Hvaru i u Dalmaciji ! Dostava montaža i demontaža . Jednodnevno  ili na duže razdoblje sa mogućnošću otkupa. Orginalna igra odlična za proslave rođendana, Kako djece tako i odraslih, te za razne nogometne biljarske i druge evente koji traže nešto izvan okvira u svojoj ponudi. Cijena najma ovisi o lokaciji na kojoj trebate stol. Potrebna površina je 7 x 5 metara te može biti u vanjskom ili unutarnjem prostoru. Stol je izrađen od drvene konstrukcije ( 12 dijelova ) te uz njega dobijete tepih , trokut i 16 nogometnih lopti koje izgledaju kao biljarske kugle.

IMG-20210619-WA0005.jpg

FOOTPOOL EVENTI

Ukoliko želite organizirati Footpool event na vašoj lokaciji, ili kao nešto dodatno uz vaš glavni event, u mogućnosti smo doći sa 4- 6 stolova i potrebnim animatorima/osobljem. Mogućnosti organizacije su tako da su igre 7 turnir besplatni za goste ili plaćaju vama a vi nama najam stolova i osoblja ili ukoliko procijenimo da nam vrsta i trajanje eventa odgovara možemo doći tako da da je naplata gostima , Za takav način dolaska dolazimo sa našom kompletnom ponudom Fun parka 77.

IMG-20210616-WA0000.jpg

IZRADA FOOTPOOLA I PRODAJA

U našoj radioni izrađujemo Footpool biljar nogomet po mjeri i ovisno o upotrebi, vanjskoj ili unutarnjoj od vrste drva po želji. Naša preporučena varijanta  i najisplativija all round kombinacija je od vodootporne šperploče. 

Preporučena veličina stola je 6x3 m ili 7,4 x3,6 ( vanjske dimenzije) ukoliko želite proporcionalno povećan biljarski stol.

Najvažnije Karakteristike:

  • Drvena konstrukcija - Vodootporna šperploča ( ili po želji)

  • Zeleni tepih za evente (ili umjetna trava )

  • Drveni trokut

  • 16 nogometnih lopti -Biljarski set

  • Mogućnost postave  reklame ili loga prema željama

  • Montažni - konstruiran od 12 dijelova za lakši prijenos i montažu

  • Za vanjsku i unutarnju upotrebu.

  • Mogućnost dolaska na prvu dostavu i montažu te osnovno obrazovanje o igri.

Cijena : 25 000 ,00 kn po stolu ovisno o željama

PROŠLI EVENTI

Footpool Hrvatska biljar nogomet

JELSA ADVENT

Nogometna događanja Zagreb

ZAGREB

Najam i prodaja Biljar nogometa - Footpool
Footpool eventi Hrvatska

PREGRADA

bottom of page