top of page
Adventure park Hvar Jelsa Hrvatska - Paintball Momačke, Team building

ADVENTURE PARK
HVAR JELSA

Pustolovni park Hvar Jelsa - zabava za cijelu obitelj

Pustolovni park na Otoku Hvaru

Team building - Momačke - Djevojačke- Školski izleti - Obiteljska okupljanja  i sve ostale grupe

Pustolovni park na Hvaru prilagođen aktivnostima za team buildinge te momačke i djevojačke kao glavnim gostima parka. Uz 20 + aktivnosti na izbor svatko će naći nešto za svoju grupu.

Uklapa se u prirodno okruženje Hvara,smješten u šumi koja štiti od jakog ljetnog sunca,a nalazi se samo 5 minuta hodanja od luke u Jelsi.

Park nudi mnogo aktivnosti za grupe  kao što su Momačke,Djevojačke,Team building, zabavu za obitelji, rođendane ili samo grupe prijatelja koji traže dozu adrenalina i zabave.

U sezoni postoje opcije i za individualce -Paintball drop in, Kids time i samo iznajmljivanje određene aktivnosti.

Park je otvoren 2011 kao samo paintball teren u šumi, a sada već nudi popularne adrenalinske aktivnosti -  Battle archery,Zorb nogomet,Warrior range, Paintball i Splatmaster.

Osim adrenalinskih, tu možete naći i zabavne aktivnosti- Biljar nogomet, živi stolni nogomet, Go karting na pedale, Veliki boks,Borbu na gredi i sportove -Odbojku na pijesku, Boćanje i streličarstvo.

I to je samo dio ponude parka.

Park radi cijele godine kao zatvoreni tip mjesta gdje se održavaju samo dogovorene grupe uz rezervaciju unaprijed.

Koncept programa

Programi su organizirani kao kombinacija druženja,opuštanja i natjecanja.Grupe se rasporede u timove te natječu u različitim uzbudljivim aktivnostia koje ne možete naći svugdje.

Event je organiziran na način koji potiče sve u grupi na konstantan angažman.

 Glavni cilj je dati svakome gostu posebno iskustvo, proširiti im vidike, naućiti ih nove sportove i vještine  i to sve kroz cjelodnevno opuštanje i druženje.

Naravno, sve to  na svježem zraku u prirodnom Hvarskom okruženju.

8 godina iskustva, profesionalni pristup i prilagodba svakoj grupi garantiraju posebno iskustvo svim grupama i individualcima koji posjete Adventure park Hvar Jelsa.

Momačke i djevojačke otok Hvar Hrvatska Dalmacija

IZDVOJENE
AKTIVNOSTI

OSNOVNI PROGRAMI

COMBO
PROGRAMI

TEAMBUILDING
PROGRAMI